Vrtna tekstilna gredica BlossomBed

Pripremite se za jednostavan uzgoj ukusnog voća, povrća i bilja! Ova vrtna tekstilna gredica izrađena je od izdržljive i prozračne tkanine koja omogućuje optimalnu drenažu i prozračivanje te potiče zdrav rast korijena vaših biljaka.

  • Zaštita od štetnika
  • Prozračivanje i drenaža korijena
  • Bujan rast biljaka
  • Bolje zadržavanje vode
  • Toplija zemlja na početku sezone

  28 korisnika pregledava ovaj proizvod
Danas naručite, četvrtak, 18. 4. dobijete!

31,99

22,99

VRHUNSKI IZBOR
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 22,99 €
- +

L’ALLURE 14 dana 100% garancija na zadovoljstvo Više informacija

💟 Recenzija kupaca

STVORITE VLASTITU OAZU

Unaprijedite svoje iskustvo vrtlarstva s vrtnom tekstilnom gredicom BlossomBed. Njezin inovativan, jednostavan i učinkovit dizajn omogućuje vam uzgoj raznog cvijeća, začinskog bilja i povrća. Samo je napunite zemljom i u nju posadite odabrane biljke.

VIŠE URODA, MANJE BRIGA

Posebna tkanina vrtne tekstilne gredice potiče rast korisnih bakterija i omogućuje prozračivanje korijena i zadržavanje optimalne vlage, što dovodi do boljeg rasta vašeg cvijeća i povrća.

PRAKTIČNO I SIGURNO

BlossomBed je izrađena od jakog materijala koji se može koristiti dugo vremena. Pruža zaštitu od sunca i održava optimalne uvjete za rast biljaka. Budući da je tekstilna gredica podignuta od tla, štiti biljke od životinja poput voluharica i krtica, a vama olakšava rad.

MOŽE SE KORISTITI BILO GDJE

Ova vrtna tekstilna gredica je svestrana i može se postaviti u bilo koji vanjski prostor, poput vrta, terase ili dvorišta. Na kraju sezone je ispraznite, očistite i spremite za sljedeću godinu kako biste dogodine opet imali prekrasan vrt.

Specifikacije:

  • Promjer: 90 cm
  • Visina: 30 cm
  • Materijal: geotekstil

 

 

Pakiranje uključuje:

  • 1x vrtna tekstilna gredica BlossomBed
PDF i Video upute
footer_img1 Vrtna tekstilna gredica BlossomBed
31,99€ 22,99€
Košarica (0)
Za platiti
0
Poštarina ( ISKORISTITE BESPLATNU POŠTARINU ZA SVE KUPNJE IZNAD 40 € )Besplatna
Za platiti
0
Završetak narudžbe
100% garancija na zadovoljstvo Misija je brenda L'allure™ da uvijek uskoči u pomoć našim kupcima. Ako niste 100% zadovoljni kupnjom na našoj web stranici, javite nam to čim prije, a ostalo prepustite nama. Kod nas dobivate 100% garanciju na zadovoljstvo: možete nam vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana od primitka proizvoda bez navođenja razloga.
Janez N. 15.01.2021