Tko smo mi

Naša priča seže u 2018. godinu, kada se Clemence, mlada i entuzijastična poduzetnica, zatekla sama u srcu Pariza—gradu ljubavi koji izgleda kao iz snova. Gradu mode, glamura, ljepote i elegancije. Svakog jutra ustajala je najmanje dva sata prije nego bi krenula na posao kako bi se uljepšala u skladu s visokim pariškim standardima. Pored najnovije mode, i nokti su joj uvijek morali biti savršeni, što joj je produžilo jutarnju rutinu za još najmanje pola sata. Ali s obzirom da su jutarnji sati na pariškim ulicama preplavljeni mirisom kave i svježih kroasana, svako je jutro napravila nekoliko usputnih zaustavljanja jer im je teško mogla odoljeti u gradu svjetlosti. Svakog dana kasnila je na svoj prvi sastanak najmanje pola sata, ulazeći s mrvicama na marami, mrljom od kave na bijeloj košulji i razmazanim lakom za nokte. „Joj, nokti su mi se opet umrljali“ i „lak mi se ponovno nije skroz osušio“ bile su dvije od njezinih najčešćih rečenica prilikom ulaska u sobu za sastanke. Svaki put iznova uspjela bi rastopiti srca sudionika sastanka slasnim pariškim kroasanima i svojom karizmom! Ali njezina svakodnevna kašnjenja zapravo su iznjedrila ideju globalnih razmjera...

Bio je to sasvim običan petak navečer kad je mlada poduzetnica u svom pariškom stanu odgovarala na posljednju e-poruku koje su se nagomilale u tom tjednu. Prozor njezina stana bio je osvijetljen svjetlima bajkovitog Eiffelovog tornja, s kojeg je imala veličanstven pogled. Odjednom, skrenula je pogled prema noktima—lak joj je bio razmazan. U brzom tempu života nokti su joj se još jednom umrljali prije odlaska na obavezno piće s najboljom prijateljicom. „Zašto, dovraga, ne postoji način na koji bi se pojednostavnila svakodnevna briga o noktima i njihovo lakiranje?“ zapitala se.  

Od tada su joj misli svakodnevno lutale u smjeru raznih ideja o noktima koje su joj padale na pamet. I neposredno prije nego što je došla na svoj sljedeći sastanak s upravnim odborom, na koji je, naravno, zakasnila, sinula joj je ideja: „Što kad bi postojale kvalitetne i izdržljive naljepnice za nokte koje se mogu nanijeti brzo, u roku od nekoliko sekundi i bez potrebnih korekcija, te koje bi pružile maksimalnu postojanost i dolazile u raznim nijansama i oblicima?“ U tom se trenutku sve promijenilo. Počela je aktivno istraživati i proučavati različite mogućnosti. Clemence je kontaktirala stručnjake iz područja ljepote, stvarajući prve naljepnice za nokte. Nakon nekoliko mjeseci testiranja i raznih poboljšanja, rodio se novi brend pod nazivom L’allure, što u prijevodu znači „tempo“ na hrvatskom jeziku. Vjerojatno nisu potrebna dodatna pojašnjenja o podrijetlu tog naziva. :) Naljepnice za nokte L’allure izrađene su od stopostotnog laka, a nanose se toliko jednostavno da jedna dama treba posvetiti samo pet minuta svog dragocjenog vremena njihovom nanošenju. Isprobajte ih, jer svaka dama ima pravo iskusiti pravu parišku ljepotu.

Clemence je svoj san pretvorila u stvarnost! Ponosna je što se može pohvaliti da je olakšala život brojnim damama koje više ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu bez brenda L’allure. Danas su njezine naljepnice za nokte potaknule mnoge druge ideje za kozmetičke proizvode koji omogućuju brzo uljepšavanje, čak i u ovom užurbanom svijetu. 

 

Put do ljepote, „L’allure de Parisienne“.

Košarica (0)
Za platiti
0
Poštarina ( ISKORISTITE BESPLATNU POŠTARINU ZA SVE KUPNJE IZNAD 40 € )Besplatna
Za platiti
0
Završetak narudžbe
100% garancija na zadovoljstvo Misija je brenda L'allure™ da uvijek uskoči u pomoć našim kupcima. Ako niste 100% zadovoljni kupnjom na našoj web stranici, javite nam to čim prije, a ostalo prepustite nama. Kod nas dobivate 100% garanciju na zadovoljstvo: možete nam vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana od primitka proizvoda bez navođenja razloga.