Odustajanje od ugovora

Povrati i zamjena proizvoda

Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda, a možete zatražiti povrat novca ili zamjenu za novi proizvod. Po isteku zakonom propisanog roka, proizvod se više ne može vratiti ili zamijeniti.

Proizvod koji želite vratiti ili zamijeniti mora biti neoštećen u originalnoj neoštećenoj ambalaži, a potrebno je priložiti i sve dodatke. Proizvod od trenutka otkazivanja ugovora više ne smijete koristiti.

Ako se ustanovi da je kupac prije podnošenja reklamacije pregledao i testirao proizvod u mjeri koja je potrebna za utvrđivanje stvarnog stanja proizvoda, reklamacija će biti riješena pozitivno, u suprotnom će biti djelomično riješena ili pak ostati neriješena.

Sve proizvode koje ste kupili kod nas možete vratiti. Izuzetak je roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije prikladna za vraćanje (npr. otvoreni kozmetički i ostali proizvodi koji dolaze u izravan kontakt s kožom; isprobane zaštitne maske za lice). Za takve proizvode higijenskog karaktera, koji se prodaju u zatvorenoj ambalaži, može se zatražiti odustanak od ugovora i povrat kupovne cijene samo ako kupac vrati robu u originalnom, neoštećenom i neotvorenom pakiranju.

Molimo da nas pisanim putem u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda za koji želite odustati od ugovora obavijestite o vašem odustanku od ugovora. Obavijest da otkazujete ugovor možete nam poslati redovnom poštom (NextLevel, d.o.o. - RETURNS, Usnjarska cesta 18, SI-1275 Šmartno pri Litiji, Slovenija) ili elektronskom poštom ([email protected]). Proizvod koji želite vratiti, morate nam  poslati u roku 14 dana od zahtjeva za otkazivanje ugovora.

Zahtjev za otkazivanje ugovora možete pronaći ovdje.

Troškove slanja, odnosno povrata proizvoda snosi kupac.

Najkasnije u roku od 14 dana izvršit će vam se povrat novca ili će se vaš proizvod zamijeniti.

U slučaju odustajanja od ugovora, kada je potrošač kao način plaćanja odabrao plaćanje pouzećem u gotovini ili kreditnom ili platnom karticom, povrat sredstava se vrši bankovnim prijenosom. U tu svrhu su tvrtki NextLevel, d.o.o. potrebni podaci o potrošačevom bankovnom računu koje potrošač može poslati redovitom, preporučenom ili elektroničkom poštom. U slučaju da se podaci o bankovnom računu ne ustupe unatoč nekoliko podsjetnika, tvrtka NextLevel, d.o.o. zadržava pravo izdavanja bona u vrijednosti koja odgovara vrijednosti vraćene robe.

Košarica (0)
Za platiti
0
Poštarina ( ISKORISTITE BESPLATNU POŠTARINU ZA SVE KUPNJE IZNAD 40 € )Besplatna
Za platiti
0
Završetak narudžbe
100% garancija na zadovoljstvo Misija je brenda L'allure™ da uvijek uskoči u pomoć našim kupcima. Ako niste 100% zadovoljni kupnjom na našoj web stranici, javite nam to čim prije, a ostalo prepustite nama. Kod nas dobivate 100% garanciju na zadovoljstvo: možete nam vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana od primitka proizvoda bez navođenja razloga.