O kolačićima

Informacije o korištenju kolačića

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo prilikom pristupanja pojedinim web stranicama. Oni osiguravaju optimalno korištenje web stranice i poboljšavaju vaše iskustvo pregledavanja, a također pomažu u bilježenju anonimnih podataka o posjetima i ostalim statistikama web stranice. Pomoću njih je također moguće prilagoditi prikazivanje oglasa kako biste dobili najrelevantnije informacije o društvenim i ostalim pretraživačkim mrežama. Na web stranici www.lallure.hr instalirani su naši vlastiti i vanjski kolačići.

Preporučujemo da omogućite pohranu kolačića jer je to jedini način da web stranica optimalno funkcionira i da pregledavanje web stranice bude ugodnije, brže i učinkovitije. Prihvaćanje kolačića će omogućiti da prilikom ponovnog posjeta web stranici, internetski preglednik prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Kako upravljati kolačićima

Sami odlučujete o korištenju naših kolačića. Daljnjim pregledavanjem web stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i promijeniti u vašem web pregledniku, a one se mogu razlikovati ovisno o tome koji preglednik koristite:

  • Google Chrome,
  • Mozilla Firefox,
  • Internet Explorer,
  • Safari, 

 

Možda ćete morati ponovno onemogućiti kolačiće nakon što ih izbrišete ili ažurirate svoj preglednik. Postavke kolačića razlikuju se od jednog do drugog preglednika, pa pogledajte detaljne informacije o kolačićima na pojedinačnim web stranicama preglednika.

 

Koje kolačiće koristimo

Na web stranici www.lallure.hr koristimo sljedeće kolačiće:

Naziv kolačića

Svrha

Važenje

Tvrtka

Funkcija dodatka za Facebook, funkcija za razgovor putem interneta, funkcija internetske stranice, rad video uređaja, pregled analitike, statistika pregleda internetske stranice.

2 mjeseca, 3 mjeseca, 2 godine, 1 godina, 6 mjeseci

Preporučujemo da prihvatite sve kolačiće za najbolje korisničko iskustvo na www.lallure.hr.

Košarica (0)
Za platiti
0
Poštarina ( ISKORISTITE BESPLATNU POŠTARINU ZA SVE KUPNJE IZNAD 40 € )Besplatna
Za platiti
0
Završetak narudžbe
100% garancija na zadovoljstvo Misija je brenda L'allure™ da uvijek uskoči u pomoć našim kupcima. Ako niste 100% zadovoljni kupnjom na našoj web stranici, javite nam to čim prije, a ostalo prepustite nama. Kod nas dobivate 100% garanciju na zadovoljstvo: možete nam vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana od primitka proizvoda bez navođenja razloga.