Znamo da se svaka žena bori s razmazivanjem laka za nokte. A tu je i dugo vrijeme sušenja tijekom kojeg ne možete apsolutno ništa, a lak se svejedno nekako razmaže. Kad se vaš lak konačno osuši, ne izgleda tako sjajno i savršeno kao kad odete na profesionalnu manikuru. Potaknuti tim problemom, odlučili smo razviti set inovativnih lak naljepnica za nokte koje se jednostavno nanose. A znate što je najbolje od svega? Sušenje uopće nije potrebno i svaki put dobijete savršenu manikuru. Slijedite ove jednostavne korake da bi vaši nokti svaki put izgledali savršeno:
Korak 1 Prije nanošenja naših lak naljepnica za nokte, obavezno očistite nokat papirnatim ručnikom bez mucica i alkoholom.
Korak 2 Ako želite dodatnu zaštitu za svoje nokte, nanesite podlak po vlastitom izboru.
Korak 3 Iz seta od četrnaest lak naljepnica za nokte (sa sedam različitih veličina), pronađite onu koja najbolje odgovara vašem obliku nokta.
Korak 4 Pažljivo nanesite lak naljepnicu na nokat.
Korak 5 Brižljivo skratite suvišnu duljinu lak naljepnice za nokte.
Korak 6 Isturpijajte višak lak naljepnice za nokte.
Košarica (0)
Za platiti
0
Poštarina ( ISKORISTITE BESPLATNU POŠTARINU ZA SVE KUPNJE IZNAD 40 € )Besplatna
Za platiti
0
Završetak narudžbe
100% garancija na zadovoljstvo Misija je brenda L'allure™ da uvijek uskoči u pomoć našim kupcima. Ako niste 100% zadovoljni kupnjom na našoj web stranici, javite nam to čim prije, a ostalo prepustite nama. Kod nas dobivate 100% garanciju na zadovoljstvo: možete nam vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana od primitka proizvoda bez navođenja razloga.